Flott søndag på alle måter=D

I dag har vært en sånn dag hvor alt er så bra, at man lurer på hva som venter en i morra:/ Hihi.

Våknet til strålende sol=) Gikk en liten morgentur med Tobias før jeg skulle videre på skogdag med valpekurset mitt.

Dro fra skogdagen litt tidligere i dag. Jeg og Tobias skulle nemlig være med på tropp-trening i stovnerhundeklubb for første gang i dag:) Vi skal nemlig være med i oppvisningstroppen=) Vi trener triks og morro, og setter det sammen til et program. Dette programmet vises frem på ulike hundeting og tv:) Vi kom 30 min for sent, men det gjorde ingenting. Både jeg og Tobias hilste på alle som er med i troppen og fikk en liten innføring i hvordan ting gjøres. Veldig hyggelige mennskesker og hunder!! Ble skikkelig positivt overrasket over hvor åpne de var=) Ikke alltid like lett å komme inn i en "satt gjeng".. I dag var føste gangen for dem også etter ferien, så det ble mye gjennomgang av hva alle kan. Og det var jo fryktelig greit for meg, for da fikk jeg sett hva de har jobbet med fra før av:) Var skikkelig gøy, og jeg gleder meg til neste trening. Imellomtiden skal jeg og Tobias trene på enkelte momenter som vi kan trene alene på.

Når jeg var i skogen fikk jeg også mld av Siri. Hun og Inea har vært på en jakt-tilstelning i helgen og hatt lag-konkurranse. Og laget hennes VANT!!!!! GRATULERER SÅÅÅÅÅÅÅ MYE TIL DERE!! Bra jobba=D

Nå sitter vi slitne i sofaen hjemme. Så i dag skal vi bestille mat og kun slappe av hele den lille Tronds-Pourkhiabani familien=)

Håper dere har hatt en like fin søndag som meg:) Og at dere får en fin søndag videre! Tudelu;)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits