En super helg og en deilig mandag=)

Helgen strartet med fredagskvelden (selvfølgelig;)). Jeg og Kami dro ut og spiste på en Iransk restaurant=) Det var akkurat som å spise hjemme hos moren hans, veeeeldig godt!! På bilde ligger jeg og Tobias og venter på at Kami skal komme hjem, mens jeg ser på Nytt på nytt=)
moobil 003

Lørdag jobbet jeg på dagen. Etter jobb dro jeg hjem og dusjet. Dro og kjøpte skinnjakke til Jacob, sønnen til Kine:) Og se hvor fiiiin han ble:
moobil 005

Etter å vært sammen med Jacob og Steffen (pappaen til Jacob), dro vi hjem til Line. Vi hadde jentekveld med pasta-middag, vin, rusbrus og øl:) Morro! Vi endte opp med å dra til Lillestrøm og skulle egentlig på Climt (?), men KLine glemte leg, og der var de så strenge at vi ikke slapp inn da!!!!! Er det mulig? Noen bilder fra kvelden:
moobil 006Middag og vin=)

moobil 007Kine og Line=)

moobil 008Meg og Kine=)

Søndags morgen var det bare å komme seg opp etter 5 timers søvn og fylla=D Da var det nemlig småhundstreff=) Ikke mange møtte opp pga utstilling i Hamar, så vi som var der fant da på litt småtteri som feks agility og miljøtrening. På det øverste bilde ser dere Tobias og Weezy i trillebåra mens Lina triller=) Det andre bilde er av Tobias, weezy og Sessa=)
moobil 009

moobil 013

Etter treffet dro jeg hjem, sov noen timer, vasket og ryddet og laget meg rømmegrøt.. MMMMMMMMM=D Digg!
moobil 014

På kvelden, søndag, kom moren og søsteren til kami på besøk, sammen med venninnen til moren og datteren hennes. Det var et kjempekoselig besøk=D
I dag sto jeg og Tobias opp tidlig og gikk ut i finværet:) Vi gikk turen rundt Nøklevann og brukte ca 3 timer med flere stopp:) ÅÅÅ, det var så nydeligdeilig i skogen i dag!! På veien fant Tobias en smokk og i ca en halv time hadde han den med på tur på denne måten:
moobil 015

Holdt på å le meg i hjel!!! Hahahahahahaha, babyen min<3

Ha en fin kveld videre dere=)

Én kommentar

Anneline

05.okt.2009 kl.23:21

Herregud, så søt han er =)

Ser at du har hatt en knall helg!! deilig...=)

Skriv en ny kommentar

hits