Helgeblogger???

Ja, jeg tror jeg faktisk er det;) Hehe, Er da jeg har tid og at de fleste "spennende" tingene skjer:P

På onsdag var vi på bytur med VG1 kurset til Tobias:) Vi var kun 3 hunder, men voste oss veldig! Vi gikk av toget på Nationaltheateret og gikk ned på Akerbrygge og opp igjen. Tobias er trygg og fin med alt hva en sentrumstur har og tilby! Og jeg bli så stolt hver gang jeg ser hva denne hunden mestrer=D Han er en gull-gutt uten like=) Helt objektivt sagt.. Eller ikke? Hihi. Alt av sitt og bli, følge pent, stoppe og sette seg ned på sida mi gikk så bra! Herlig! Tok et bilde av Tobias og staffen Atlas i sitt og bli på benken, men det var fryktelig mørkt og tatt bare med mobilen:
mobilbilder 002

I går kjørte jeg Kami og kameratene til Rygge flyplass. De er i London i helgen=) En smule missunnelig på de gutta kan man si! Hihi, men vi får vel ta en jentetur etterhvert vi også jenter, ikke sant? Snakket med Kami når de hadde kommet til hotellet, og da ville han ha et bilde av hva gutten hans gjorde akkurat da:) Han er jo så søøøt som savner Tobias sånn! Sendte han da bilde av gutten som lå ved siden av mammaen sin i senga:
mobilbilder 004

Husker ikke helt hvilken morgentur dette ble tatt på, men må ha det med;) Her sitter Tobias på en vinglete dumpe, KUN fordi jeg sier det=) (Og fordi han får go`bit selvfølgelig;))
mobilbilder 003

I dag har jeg vært på tur med karen, Anneline og hundene=) Koselig tur på Løvenstad hos Anneline<3 Vi gikk en runde i skogen som tokk oss med litt stopp litt over 2 timer:) Herlig i sola og hyggelig selskap!
mobilbilder 005

Gleder meg til tur rundt Nøklevann i morgen jenter!! =D


Én kommentar

Anneline

10.okt.2009 kl.19:22

Jentene på Løvenstad gleder seg også =)

Å ja, helt klart med på jente tur til London!

Kos deg videre ikveld <3

Skriv en ny kommentar

hits