Im not dead;)

Hahahaha, ligger litt på latsiden når det kommer til blogging om dagen:( Mye skjer, jeg har tid til å blogge, men lysten er vel ikke helt der da??? Hmm. Leser andres blogger og er inne på faste hjemmesider hver dag, og setter jo stooor pris på når de har oppdatert sidene, så får gjøre det jeg og=)

Denne kursrunden kjører jeg 2 valpekurs:) Et tirsdag og torsdag på Rosenholm (mitt vanlige kurs), og et mandag og onsdag på Fornebu (1 gang jeg holder kurs der). Jeg synes det er kjempemorro med kurs, så storkoser meg med dette!! Men med hver ukekveld opptatt til kurs, har jeg ikke søkt noe videre om nye jobber til mandag og tirsdag denne mnd. Da tar jeg de to formiddagene fri nå, så starter jeg med barnehage søkingen når det nærmer seg desember:)

Sist fredag hadde Anneline neglparty med Enebakk-jentene:) Jeg og Karen tok oss også turen da Anneline sa det var helt greit at vi også kom på jentekveld:) Flinke June var der og la negler på 4 av jentene:) Jeg hadde hatt mine egne en stund, og skulle egentlig ikke ha nye før om en stund.. Meeeen, når jeg så alle de fiine tippene og de fine hendene til jentene, klarte jeg ikke motstå: Det ble negler på meg og! Og denne gangen, for første gang valgte jeg noe annet enn perlemortipp!!! =O =O =O =O Jeg valgte hvite tipper med uthulet blomst på hver tipp:) Og de er så søte!!! <3 Takk for en super kveld jenter!! Spesielt til Anneline som gjorde det så koselig med sunn og usunn snacks, smoothie, levende lys og hyggelig venninner=)=)

Sist lørdag var Karen, Carina, Siri, Ida, jeg og alle hundene på langtur i nordmarka:) Vi tok kollektivt over til "den andre siden" (hihi), og gikk 4 timer i marka ved Frognerseteren, også tok vi kollektivt tilbake igjen. Var ute fra 10.00 til ca 16.30.. Deilig, men jeg fikk skikkelig migrene og lå resten av kvelden og natten og sov:( Jeg passet Inea, hunden til Siri denne kvelden også. Heldigvis var jo Tobias og Inea like utslitt som meg, så de lå rett ut og snorket de også (les inea snorket;) hihihihi lille orange søøøta mi). Takk for en finfin tur i skogen!! Må gjentas!!=)=)

Når jeg endelig kom til meg selv igjen søndag formiddag, ryddet og vasket jeg huset litt også gikk jeg og Siri en laaaang tur på hele 30 minutter.. hahaha, det var det vi orket den dagen. Så var det hjem og hvile igjen.. Noen avtaler måtte avlyses denne helgen og det liker jeg IKKE:( Men noen ganger må man ta hensyn til kroppen sin og..

En kveld forrige uke tisset Tobias på seg i søvne igjen:( Han hadde en periode i sommer hvor dette skjedde regelmessig, men så trodde jeg at det hadde gått over.. Den gang ei=( Jeg var ute med han sånn i 23 tida. Da tisset og bæsjet han, og virket ferdig for kvelden. Vi gikk inn og la oss sammen med Kami. Da vi lå i senga og koste med Tobias på hver vår side, lå Tobias bare og sov og koste seg. Så reiste han seg rolig opp og skulle legge seg på puta istede, da merker Kami at det er vått på hele lakenet og Tobias er våt på hele sida si:( Stakar liten tisset seg skikkelig ut:( Kami skulle skifte på senga mens jeg kledde på meg for å ta med Tobias ut enda en gang. Mens jeg kler på meg setter Tobias seg ned på teppet i stua og tisser enda mer, mens han ser fortvila på meg:( Jeg avbryter det og går ut med han, da tisser han masse mer.. :( Dette er ikke vanlig!! Jeg ringte Geir Erik Berge på mandag for å høre hva han sa om saken. Han er en veterinær jeg ser veldig opp til og som jeg stoler på at kan sakene sine;) Så når det er snakk om noe mer enn kun vaksine går jeg med Tobias til han. Iallefall, han sa at han ville ta blodprøver og tisseprøve, for han sa det kan være så mye rart bl.a. nyrene.. Vi har time for denne sjekken om 2 uker. Jeg håper virkelig det ikke er noe alvorlig med lillegutten min!!! =(=(

I går begynte Kami endelig å fikse bilen min:):) Den har vært "syk" Et halvt år nå, hvor den pluttselig ikke vil starte og greier.. Så nå skal den shines skikkelig! Når Kami først er i gang nå, skal han skifte ut en del service deler og slik:) Når jeg får den tilbake i kveld eller i morra er bilen min nesten som ny!=D=D Yeeeey=)

Vel, får vel jobbe litt da:) Bilder fra dagene som har gått, kommer:)

Ha en fin dag alle sammen=)

Én kommentar

Anneline

23.okt.2009 kl.13:44

Yeeee..godt du får en frisk bil igjen =)

Og neglene dine ble kjempe fine, tror faktisk jeg vil ha sånne neste gang kanskje =P

Og vi krysser fingre for at det ikke er noe alvorlig med Tobelob!!

Skriv en ny kommentar

hits