Shopping og champagne=)

Hehe, ikke her i gården... Her er det shopping og tur! I disse dager har det vært elleville dager på noen sentere.. De fleste har kanskje vært å tittet etter godt tilbud?? =) Det gjorde Karen og jeg i går ettermiddag på Vinterbro senteret. Vi startet shoppingen med et bedre måltid på Burger king=D Så gikk vi gjennom butikkene i leten etter gode tilbud. Verken Karen eller jeg hadde all verdens med penger, og det gjorde at dette ikke gikk spinnvillt for seg.. Hihi. jeg handlet kun på Bikbok. Kjøpte dette:
mobiil2 026Deilig hettegenser i fresh farge=D

mobiil2 027To tunikaer i bomull=)

Jeg var også på jakt etter lave støvletter, men det fant jeg ikke:( De var enten for trange over leggen, eller så syntes jeg de så en meter lange ut på foten:P Etter shoppingen gikk vi en liten kveldstur med Java og Tobias:) Tok tidlig kvelden, i kjent stil fortiden:) Så senkveld, så var det rett i loppekassa=)

I dag var det jobb-lørdag:) Lite kunder på morgenen, men så stormet dem inn dørene mot slutten, så dagen gikk fort:) Etter jobb hentet jeg Karen og Java. Vi dro først innom Kolbotn torg, og så videre etter støvletter til meg.. Den evige jakt tok endelig slutt=D Jippi!! Disse var egentlig akkurat det jeg så etter:
mobiil2 024Sorte, lave i semsket skinn:)

Nå er jeg fornøyd!!! =)

Etter shoppingen, dro vi på tur ut mot Ski der Karen rir hver onsdag. Der er det nemlig en fin skog som Karen hadde lyst til å vise meg:) Og jammen var den skogen fin!! Kjempedeilige stier, god sikt og maaaange veier å velge mellom:) Og ikke nok med at skogen er fin i seg selv, så befinner dette hundeparadiset seg også inngjerdet inni skogen:
mobiil2 018
mobiil2 019
mobiil2 020

Og vi måtte la de søte små pose her også:) Rene fotomodellene de;)
mobiil2 023

Nå har jeg enda en rolig lørdagskveld:) Spist tandoori chicken, pakket ut de nye tingene mine og nå slapper jeg av med PC`n:)

Ha en fin lørdag alle sammen=)
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits