Regnfull, men fin søndag=)

I dag bøtter det ned med regn, men noen opphold er det da;) I dag spiste jeg yndlingsfrokosten min: Egg, bacon og rundstykker:) MMMM, herlig morgen=D Dro og hentet mormor tolv for vi hade avtalt å dra til gravplassen til oldemor og oldefar:) Disse to var et sterkt par! De møttes under krigen, og fikk ganske fort 4 barn sammen=) Oldemor var hjemmeværende tror jeg.. Mens oldefar var en god etterforsker i politiet=) Etterhvert ble det barnebarn og meg som oldebarn=) De er beviset på at man kan holde sammen, og fighte for det som er verdt å fighte for:) Der den ene var, var den andre:) Hihi.   Det var en kjempekoselig tur:) Her er Tobias ved siden av gravsteienen dems:
mobiil 001

Vi gikk en liten tur også, og se hvor fin høsten er med fargene:
mobiil 002

Etter å ha kjørt mormor hjem igjen, var det tropptrening på Grorud:) Var en del nye der nå, så vi brukte de to timene vi hadde til rådighet til å samkjøre gruppa:) Vi tok mest masjering, med koordinering av oss og hundene. Vi trente sikk sakk mellom beina og hopp igjennom armer også:) Det var en innmari god treningsdag, hvor vi fikk til masse:) Og de nye var sååå flinke!! Bare å trene her i gården for å henge med på fri ved fot og slik, sånn som de som driver lydighet klarer det:P

Når jeg tenker meg om kan Tobias egentlig ganske masse til å være bare 15 mnd:) Her er en liste over det jeg kommer på:
Sitte på plass
ligg
komme inn på plass
innkalling
sikk sakk mellom beina
gå pent ved siden av
følge etter meg når jeg rygger
rygge med meg gående forann
hoppe på ryggen min
hoppe gjennom armer
hi five (en pote)
hi ten (begge potene)
snurre en runde men vi går fri ved fot
bukke (halveis)
løpe under stor hund
hoppe over liggende hund
sitt og bli
ligg og bli
stå
hoppe gjennom rokkering

 Hmmm, ja dette er det jeg kommer på fortløpende=D Blei en liten liste det=) Jeg har et lite mål, som jeg virkelig håper vi får til.. Jeg vil vi skal kunne hoppe tau sammen=) Hihi. Bare å trene i vei;)

Ha en fin søndag alle sammen;)


Én kommentar

Anneline

25.okt.2009 kl.18:45

Så fine bilder =)

Og lille Tob er en flink gutt han, med en flink mor som lærer..

Nå skal jeg gjøre meg istand.

Gleder meg til middags-date med dere etterpå!!

Skriv en ny kommentar

hits