Litt av hvert med sukker på =D

I går tok vi en spontan tur til Akerbrygge på par-middag=)  Anneline, Kenny, Kami og meg:) Det blei en veldig vellykket og morsom kveld! Vi jentene bestemte hvor vi skulle spise, så det ble FRIDAYS!!!!!! =D Og vi endte opp med 3 retters middag!! Først bestilte vi løkringer, kylling klubber og nachostallerken på deling. Så bestilte vi oss hver vår hovedrett, og oreo is til dessert:) Her koser Kami seg med sin doble porson.. Klarte han å spise opp mon tro???

kami

Nei han klarte ikke 1 en gang;) Hahaha. Vi fikk skravla og koste oss, og Kenny hadde mange morsomme gloser på lur. Men en som har festet seg er en han sa da jeg fortalte noe, Kenny sitter med en løkring og svaret hans er bare "Holy calorie lissom".. Hahaha. Nei, dette må vi gjøre oftere dere! Takk for en knallbra kveld=D

I dag hadde jeg og Tobias avtale hos veterinær Geir Erik Berge. Denne gangen skulle vi sjekke ut hvorfor han har drevet og tisset på seg innimellom. Jeg fikk tatt en tisseprøve av morgentisset, og turen bar av gårde:) Endelig skulle vi få noen svar! Han testet tisset og hva ble dommen?
lege

Nei det ble ikke noe trist svar heldigvis:) Ut ifra urinprøven kunne han med sikkerhet at det ikke er nyresvikt, ikke sukkersyke, og det var ikke blod i urinen:) Det at det ikke var blod i urinen gjør at det er lite sannsynlig at det er nyrestein. Han kjente også nøye på Tobias sin mage, og sa at alt kjentes riktig ut. Jeg holder fortsatt med at Geir Erik er en supergod veterinær!! Han er nøye når han sjekker, forklarer så du forstår hva han har sjekket og hva han tenker:) Vi fikk en resept på antibiotika, itilfelle det er en infeksjon som skaper dette. I første omgang skal han gå på det nå i 10 dager. Skjer det ikke igjen, har antibiotakaen fungert og vi slipper flere tiltak. Skjer det igjen at han tisser seg ut, skal jeg ringe med en gang, og da tar vi rønken og ser nærmere inn på saken. Så tvi tvi, nå sksl dette slutte;)

Etter besøket der, gikk vi oss en tur rundt songsvann. Klinikken ligger rett ved, så da benyttet vi turmuligheten der:)
mobiiil 001

mobiiil 002

Etter turen kjørte vi hjemover, og stoppet på mortensrud senteret. Der hentet jeg ut resepten til Tobias, og handlet inn til halloween som er på lørdag:)
mobiiil 003

vi skal nemlig ha hundehalloween her hos meg, og nå er pynt, godis og nesten hele antrekket til Tobias og meg i boks=D Gleder meg!

Hva skal dere på Halloween? :)

Én kommentar

Anneline

27.okt.2009 kl.14:19

Kjempe koselig middags-date, gleder meg allerede til neste gang!!

og så krysser jeg fingre for at Tob blir bra nå med antibiotika =)

Og gleder meg masse til Lørdag!! <3

Skriv en ny kommentar

hits