Alternativ messa:)

alternativ
I dag tok Line og jeg turen til alternativ messa som nå er i Lillestrøm. Lokalene var kjempefine!! Stor plass og mer oversiktelig enn årene før. Mamma har som vanlig stand der selv, i år med den "nye" healingen hun er lærer i, Munay-ki. Hjemmesiden hennes er  http://ibis-hm.no/ . Ta en titt;) Line og jeg har kommet på besøk til henne, standen og messa i flere år nå, og det er alltid like gøy! Det er som å tråkke inn i en annen verden. Når man går inn dørene der eksisterer man på en annen måte. Vanskelig å forklare.. Der er alle mennesketyper lov og ingen er rare:):) Me like!! Det er alt fra healing, spåkoner, håndavtrykk lesere og livsveiledere til salg av klær, massasje, spennende mat og detox.. Listene er lange med hva som finnes i de lokalene:) Det ryker med noen lapper når man er der, men det er det absolutt verdt=) I år ville Line og jeg på foradrag også. Det var første gang:) Første foredraget vi gikk på var Sissel Grana med dyrekommunikasjon med døde dyr. Kjempespennende!! Har veldig lyst til å snakke med både Sofian og Mikkel om det går an.. Flere ting jeg lurer på, og som hadde vært godt å ha oppklart.. Det andre foredraget var med 2 damer fra Dyretolktjenesten. De snakket om hvordan det er å snakke med dyr. Et veldig spennende tema, og jeg har kjempelyst til å gå kurs og lære:):)

Møtte også på hun som tolket Tobias. Hun kjente meg igjen med en gang og ga meg en stor klem:) Såå søt dame!!! Det er hun jeg vil til om jeg skal noe mer innenfor dette:) Sonja Ullestad heter hun, absolutt å anbefale som dyretolk!=) Hjemmesiden hennes er http://www.dyretolketjenesten.no/ .

Jeg meldte meg også inn som støtter av dyrebeskyttelsen:):) Endelig! 50 kr i mnd til dyr som trenger at noen redder de! Vel brukte penger spør du meg! Kjøpte også en joggebukse og hettegenser. Overskuddet går også til dyra:)
dyrebeskyttelsen
Vært en knalldag=) Men nå er jeg sliten, og skal bare ligge på sofaen resten av kvelden:):)

Ønsker alle en finfin lørdags kveld!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits